elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

20 xiquets han participat en l’Escoleta de Pasqua posada en marxa per l'Ajuntament per tal de facilitar la conciliació

20 xiquets han participat en l’Escoleta de Pasqua posada en marxa per l'Ajuntament per tal de facilitar la conciliació

  L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Educació, Vanessa Periz, han visitat aquest matí l’Escoleta de Pasqua, un servei gratuït posat en marxa per l'Ajuntament de l'Alcora amb la finalitat de facilitar la conciliació familiar i laboral.

  20 xiquets i xiquetes han participat en aquesta iniciativa i han pogut gaudir de molt variades activitats de la mà dels monitors i monitores d’Alpe Animació, desenvolupades al pavelló polifuncional de 8.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 16.30 hores.

  Cal recordar que, per recomanació de les autoritats sanitàries per tal de frenar la propagació del covid-19 en Setmana Santa i Pasqua, l'Ajuntament de l'Alcora va modificar els dies festius locals d'enguany. Així, la festivitat dels dies 6 d'abril (La Dobla) i 12 d'abril (Sant Vicent) s'ha traslladat als dies 11 d'octubre i 7 de desembre de 2021.

  Com el canvi no ha afectat les vacances escolars de Pasqua, el consistori va decidir oferir el servei d’Escoleta de Pasqua els dies 6 i 12 d'abril dirigit a xiquets i xiquetes que cursen des d'Infantil 3 anys fins a 6é de Primària.

  Samuel Falomir, alcalde de l'Alcora: “Per una costat, hem seguit les recomanacions de Sanitat per a contribuir a frenar la propagació del virus i, al mateix temps, hem donat un servei gratuït de conciliació perquè la decisió del canvi de festius no causara un problema als pares y mares que treballen”.

  Pujar