6 de desembre de 2019 6/12/19

La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora continuarà el dissabte amb l'obra Enroc de Reines

La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora continuarà el dissabte amb l'obra Enroc de Reines - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora continuarà el dissabte amb l'obra Enroc de Reines - (foto 2)

  Dins de la XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora, l'agrupació Zorongo Teatre, de Bétera, posarà en escena el pròxim dissabte 2 de desembre Enroc de Reines, de Pascual R. Huedo. L'obra està interpretada per Arianne Olucha, Merxe Leal i Dídac Moreno, qui també la dirigeix.

  Enroc de Reines: Na Violant d'Hongria vs. Elionor de Castella. Un melancòlic Jaume I ensopega amb el seu record en un episodi que, trenta anys abans, va poder tal vegada alterar les coordenades d'aquesta història. Elionor i Na Violant enfrontades al seu temps acabaran enredant-se en una espiral dialèctica deixant esquinçalls escampats entre la religió, el sexe, l'amor i la mort.

  Pròxima actuació

  El 9 de desembre, l'Associació de Teatre Pànic Escènic, de València, posarà el punt i final a la Mostra amb la representació de l'obra Les Ànimes de Lorca, escrita per Iria Márquez i dirigida per Amparo Sospedra. La pròpia directora, junt amb Viqui Cervera, Lucía Galdón, Jorge López, Roma González, José Pérez, Marisa Pérez, Paula Cabo, Laura Yáñez, Sara Soler, Joana Börsch, Irina Navarro, José Enrique Pérez, Mireia Ombuena, Amparo Felici i José David Badia, donaran vida a la representació.

  Les Ànimes de Lorca obri una finestra a la vida de les dones i hòmens somiats per l'autor, que després de la seua mort es converteixen en personatges de ficció i tenen la possibilitat de reviure un sol dia de la seua existència. Un somni sobre el temps. Un viatge del matí a la nit, de la il·lusió a la desesperança, de la vida a la mort. Les trames de "Doña Rosita la Soltera", "Yerma" i "Bodas de Sangre", aniran entrellaçant-se al llarg d'aquest dia regalat. Una reflexió sobre les conductes socials heretades.

   

  ocultar
  La XV Mostra de Teatre Amateur Vila de l'Alcora continuarà el dissabte amb l'obra Enroc de Reines
  Pujar