23 de novembre de 2020 23/11/20

Mallol: “PSOE i Compromís han decidit abandonar als caçadors alcorins”

Mallol: “PSOE i Compromís han decidit abandonar als caçadors alcorins” - (foto 1)

    “Els caçadors alcorins han comprovat de primera mà com gestionen PSOE i Compromís les demandes dels seus veïns. Han patit el silenci per resposta i l'abandó de l'Ajuntament davant les seues reivindicacions. Per sort, i com sempre ha sigut, el Partit Popular sí que està quan l'esquerra ni està ni se li espera i es posat del seu costat quan Falomir ha preferit obviar-los”.

    Així de rotunda s'ha expressat la candidata del PP a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, després que la Diputació de Castelló, governada pels populars, “haja hagut de tapar una vegada més les vergonyes de l'esquerra alcorina” i encarregar-se de la neteja del camp de tir sol·licitada per una Associació de Caçadors que s'ha topat amb la “preocupant despreocupació de PSOE i Compromís a l'hora de posar-se del costat dels seus veïns”.

    D'aquesta manera, “enfront de la inoperància i desídia en la gestió que ha marcat la legislatura de PSOE i Compromís, des del PP hem assumit en tot moment el buit deixat per l'esquerra des del compromís i rigor que mereixen els nostres veïns. Per açò assumim com a nostra la reivindicació dels caçadors i vam intercedir davant Diputació perquè escometera una neteja que, a dia d'avui, és ja una realitat”.

    Pujar