elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maeso trasllada a les AMPA de l'Alcora les seues propostes en matèria d'educació i millora d'infraestructures escolars

Maeso trasllada a les AMPA de l'Alcora les seues propostes en matèria d'educació i millora d'infraestructures escolars
  • Maeso: “El nostre projecte per a l'Alcora defensa un ensenyament de qualitat per a tots i un sistema educatiu municipal vertebrat”

El candidat a l'alcaldia de l'Alcora pel Partit Popular, José Luis Maeso, ha mantingut una reunió amb diferents representants de les AMPA, amb l'objectiu de conéixer les seues reivindicacions i les demandes dels col·legis locals. En la trobada també ha participat el seu número dos en la llista, Eva Zafra, i el regidor popular Roberto Aicart.

De la mateixa manera, Maeso els ha avançat algunes de les propostes que el PP portarà en el seu programa educatiu “amb l'objectiu de generar una comunicació més fluida amb el consistori, millorar el funcionament del Consell Escolar i la cooperació dels centres”. Entre les diferents mesures que planteja es troben la programació d'activitats culturals i d'oci de qualitat en les quals participen conjuntament tots els centres, la coordinació de les extraescolars amb les AMPA d'acord amb els interessos i demandes de l'alumnat, la difusió de les diferents esdeveniments que organitzen els col·legis i que estiguen oberts al públic a través dels canals de comunicació de l'Ajuntament, la instal·lació de tendals enrotllables per a proporcionar ombra als patis, habilitar un aulari en el Casal Jove on fer les tasques escolars per la vesprades, així com estudiar la creació de la figura de la infermera escolar.

En aquest sentit, Maeso ha afirmat que “el nostre projecte per a l'Alcora defensa un ensenyament de qualitat per a tots i un sistema educatiu municipal vertebrat que garantisca la igualtat. Per això, des de l'Ajuntament treballarem a solucionar els problemes dels centres amb immediatesa, vetlarem pel correcte manteniment i seguretat de les seues instal·lacions”.

A més, l'alcaldable ha destacat que “el nostre primer objectiu és donar resposta a les necessitats actuals d'infraestructura dels centres. No és possible que, des de l'equip de govern socialista i des de Conselleria, s'anuncien projectes que mai arriben a materialitzar-se o hagen d'esperar anys, com és el cas de gimnàs en el CEIP Grangel Mascarós o el de les obres d'ampliació i millora de les instal·lacions de l'IES Ximén d’Urrea”.

Finalment, Maeso ha manifestat que “l'extraordinària labor que desenvolupen els equips docents i directius dels col·legis i instituts s'ha de secundar amb infraestructures en condicions i serveis dignes, promovent activitats complementàries des del consistori i oferint espais que propicien la trobada entre els alumnes dels diferents centres. És primordial per a oferir una educació de qualitat, tant en Infantil, Primària i Secundària, i caminar cap a un futur d'oportunitats per als nostres joves”.

Pujar