elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora recull signatures en contra d'una planta de residus en la localitat

L'Alcora recull signatures en contra d'una planta de residus en la localitat
  • L'Ajuntament i diversos comerços s'han oferit com a punts perquè els veïns posen la seua signatura

MÉS FOTOS
L'Alcora recull signatures en contra d'una planta de residus en la localitat - (foto 2)

L'Ajuntament i la plataforma No a la Contaminació han iniciat la recollida de signatures per a intentar parar la planta de tractament de residus que la mercantil Aprocol pretén instal·lar a l'Alcora.

Els veïns i veïnes que ho desitgen poden manifestar la seua oposició a aquest projecte signant a l'Ajuntament. A més, alguns comerços de la localitat s'han oferit com a punts per a la recollida de signatures.

La finalitat és traslladar a la Generalitat Valenciana l'oposició i el malestar dels veïns davant aquest projecte que “incompleix el Pla General d'Ordenació Urbana de l'Alcora”, per la qual cosa demanden a la Conselleria que  la suspensió de l'expedient d'autorització ambiental integrada i de l'expedient d'avaluació d'impacte ambiental per a la instal·lació de la planta d'emmagatzematge temporal, centre de transferència i tractament de residus perillosos i no perillosos, presentada per la mercantil Aprocol, “en cas contrari, s'estarà vulnerant l'instrument d'ordenació urbanística més important per a un municipi com és el seu PGOU”.

Pujar