elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “L'Alcora paga amb fons municipals els llibres a quatre dels sis centres educatius“

PP: “L'Alcora paga amb fons municipals els llibres a quatre dels sis centres educatius“

    "L'Ajuntament de l'Alcora pagarà dels seus fons municipals un import de 34.000 euros a quatre dels sis centres de Primària i Secundària de la localitat". "Els estalvis de tots aniran destinats a garantir que una part dels alumnes d'aquesta etapa educativa reben els fons suficients perquè els llibres no hagen de ser sufragats per les famílies. La resta d'alumnat, no obstant açò, es quedarà fora d'aquestes ajudes".

    "El desemborsament que realitzaran tots els veïns de l'Alcora i que pagaran a les famílies amb els estalvis dipositats en les arques municipals hauria d'haver aconseguit a tota la població, ja que totes les famílies són contribuents". "Aquest import ho avança el consistori però, no obstant açò, no serà reemborsat per la Conselleria d'Educació, que tramita el seu pla estavella anunciat fa ara més de 13 mesos i que, lamentablement, encara no s'ha abonat a totes les famílies que ho van sol·licitar".

    "Resulta com menys sorprenent que l'alcalde de l'Alcora, diputat autonòmic de Compromís, lloe els beneficis d'un programa, el de Xarxa Llibres, que segons considera és poc més que la panacea. No obstant açò", ha considerat la regidora del Partit Popular a l'Alcora, Merche Mallol, "és la mostra més evident i clara d'una desastrosa gestió que encara, conclòs fa cinc mesos el curs lectiu 2015-16, no s'ha ingressat a les famílies".

    Per a maquillar aquestes "vergonyes" l'alcalde de l'Alcora "ha decidit dedicar 34.000 euros de tots els veïns a sufragar les despeses generades als centres educatius. No obstant açò, solament a quatre dels sis existents". Des del Partit Popular, "considerem que aquestes diferències no haurien de produir-se". Sobretot, ha manifestat la regidora del PP, "perquè si el pressupost que García ha decidit no va a ser reemborsat per la Conselleria d'Educació, aquests estalvis, de tots els veïns de l'Alcora, han d'arribar a tots els centres de la localitat".

    Pujar