elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de l'Alcora exigeix al PSOE actuar contra l'ocupació de vivendes per a evitar un efecte crida

El PP de l'Alcora exigeix al PSOE actuar contra l'ocupació de vivendes per a evitar un efecte crida
  • A la problemàtica del carrer País Valencià, on s'han tapiat fins a 5 habitatges, se suma ara l'ocupació d'un xalet a la urbanització El Pantano

El Partit Popular de l'Alcora ha exigit al PSOE, tant des del Consell com des de l'Ajuntament, que actue contra l'ocupació il·legal d'habitatges que han generat malestar entre els veïns de la localitat. Als habitatges ocupats del carrer País Valencià se suma ara l'ocupació il·legal d'un xalet en a urbanització El Pantà, circumstàncies que han sigut denunciades per residents i veïns pròxims a aquests immobles en llaures al fet que els qui governen prenguen cartes en l'assumpte i actuen.

De moment, tal com ha explicat el portaveu del PP a l'Alcora, Vicente Mateo, “el Consell, responsable dels habitatges socials del carrer País Valencià, rebutja actuar perquè assegura que no hi ha problemes. I mentre ells ignoren la realitat, a l'Ajuntament de l'Alcora, Samuel *Falomir, també es posa de perfil”.

Després de l'última denúncia veïnal per l'ocupació d'un xalet en una urbanització pròxima al nucli urbà, des del PP reclama una acció contundent. “La passivitat dels qui ens governen no és favorable a aquest escenari. Només volem que aquesta circumstància no es traduïsca en un efecte anomenada i es resolga com més prompte millor”, ha considerat el regidor.

La demanda respon a les queixes veïnals per una ocupació “irregular d'immobles que les autoritats no haurien de permetre”. De fet, en l'actualitat, en l'edifici d'habitatges socials de l'avinguda País Valencià ja hi ha cinc habitatges tapiats i el propi alcalde ha reconegut que existeixen okupes en diverses cases”. En paral·lel, “s'ha denunciat públicament l'ocupació il·legal d'aquest xalet en El Pantà”. Per a Mateo, “cal actuar ja per a evitar que l'Alcora que aquesta problemàtica s'estenga com una taca d'oli en la nostra localitat”.

Pujar