elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora destina la recaptació del llibre de les Festes del Crist 2021 a la lluita contra el càncer

L'Alcora destina la recaptació del llibre de les Festes del Crist 2021 a la lluita contra el càncer
  • L'alcalde i la regidora de Festes han fet lliurament del total de la recaptació, 2.588 €, a les delegacions locals de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i l'Associació Castelló Contra el Càncer (ACCC)

L'Alcora ha destinat enguany els diners obtinguts a través de la venda del llibre de les Festes del Crist 2021, un total de 2.588 €, a la lluita contra el càncer, repartint-lo entre les delegacions locals de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i l'Associació Castelló Contra el Càncer.

L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Periz, han fet lliurament de la recaptació a les seues presidentes, Sari Vélez (AECC) i Encarna Pinilla (ACCC).

Els representants municipals han destacat la “important labor” de suport i ajuda a les persones que pateixen aquesta malaltia i als seus familiars que realitzen totes dues entitats i han recordat que l'Alcora “es bolca cada any en la lluita contra el càncer a través de la posada en marxa de nombroses iniciatives solidàries”.

D'altra banda, Falomir i Periz han posat en valor i agraït el “magnífic treball” del Cronista Oficial de l'Alcora, José Manuel Puchol, al capdavant de la coordinació del llibre de festes, “un treball desinteressat, a més, fonamental per a l'èxit d'aquesta iniciativa”.

Així mateix, han agraït la implicació de totes aquelles persones que han col·laborat en l'elaboració del llibre, la col·laboració dels comerços que es van oferir com a punts de venda i la contribució dels veïns i veïnes amb l'adquisició d'aquest llibre solidari.

“Tot i que enguany han sigut unes festes diferents, adaptades a la pandèmia, s'ha recaptat una destacada xifra per a un fi tan important com és la lluita contra el càncer”, han conclòs.

 

Pujar