elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora adequarà un solar degradat de l'avinguda Teniente General Michavila i crearà un espai per als veïns

L'Alcora adequarà un solar degradat de l'avinguda Teniente General Michavila i crearà un espai per als veïns
  • L'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d'Urbanisme, Julián Tena, han visitat les obres

MÉS FOTOS
L'Alcora adequarà un solar degradat de l'avinguda Teniente General Michavila i crearà un espai per als veïns - (foto 2)

D'una zona degradada a guanyar un espai d'esplai per als veïns i veïnes. Eixe és el canvi que l'Ajuntament de l'Alcora està realitzant en un solar situat a l'avinguda Teniente General Michavila.

L'actuació se suma a les iniciatives del consistori dirigides a dignificar els espais urbans, ja que servirà per a reconvertir i posar en valor una zona hui deteriorada amb la finalitat que els veïns puguen gaudir d'ella, oferint-los una major qualitat de vida i benestar.

Es tracta d'un projecte subvencionat per la Diputació de Castelló que ascendeix a 40.000 euros.

Els treballs consisteixen en l'execució d'una zona pavimentada, a continuació de la vorera existent, i una altra zona amb un espai verd. Una intervenció que comprén una superfície aproximada de 225 m².

L'alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d'Urbanisme, Julián Tena, han visitat aquest matí les obres. Falomir ha recordat que l'Ajuntament de l'Alcora millorarà aquest any 7.500 m² de parcs i zones verdes amb una inversió “històrica” per a aquest fi de 700.000 euros, aproximadament.

Entre altres actuacions, s'ha dut a terme la remodelació del parc Jardins de la Vila, s'ha construït un parc infantil i un espai d'esplai al carrer Camí Nord, s'ha creat una zona verda de descans i esbarjo a l'avinguda Corts Valencianes, s'està executant un projecte per a millorar el passeig i crear una zona infantil al carrer Júcar, s'està remodelant el parc de la urbanització El Pantano, etc.

Pujar