19 de gener de 2021 19/1/21

L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora

L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora - (foto 2)
  L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora - (foto 3)
  L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora - (foto 4)
  L'Ajuntament ret homenatge a l'home i a la dona de més edat de l'Alcora - (foto 5)

  Dins dels actes de les Festes del Crist, l'Ajuntament ha homenatjat aquest matí a la dona i a l'home de més edat de l'Alcora.

  Emilia Benages i Jesús Escrig, han rebut la visita de l'alcalde, Víctor Garcia, la reina de les festes, Neus Bartoll, les dames d'honor, Ana Gasch, Carla Lliberós, Ángela Pintor, Ester Mor, Andrea Sansano, Ana Tomás i Mar Robres, el regidor de Tercera Edat, Agustín Chiva, així com altres representants de la corporació municipal.

  La reina ha lliurat un ram de flors a cadascun dels homenatjats, que també han rebut un plat de ceràmica de mans de l'alcalde.

  La comitiva ha partit aquest matí des de l'Ajuntament, acompanyada per la “Colla de dolçainers i tabaleters de l'Alcalatén”, per visitar, en primer lloc, a la dona de més edat, Emilia Benages Gasch, qui aquest mateix mes ha complit 97 anys. Després, s'han traslladat a casa de l'homenatjat, Jesús Escrig Porcar, de 92 anys.

  Després de conversar i compartir un àgape amb les famílies dels dos protagonistes, la comitiva s'ha traslladat al “Hogar de María Rosa Ojeda” per a , com cada any, visitar a les persones majors que resideixen en este llar.

  Pujar