elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ferran Cano donarà veu a l'Ambaixador Reial i Jesús Trelis, lletra al seu Ban

    El Nadal alcoià entra ja en la recta final dels preparatius que tots els anys fan somiar a milers de menuts i grans amb la seua màgia. Ja sabem quines persones, acompanyaran l'arribada de l'Ambaixador Reial a la nostra ciutat, el dia 4 de gener, acompanyats de les tradicionals bústies i franquejat per les torxes.

    El periodista i presentador, Ferran Cano, serà la veu que el dia 4 de gener a boqueta nit ens anunciarà el Ban Reial, convidant-nos a depositar les nostres cartes amb desitjos i regals en les burretes preparades com cada any, per arreplegar aquests somnis i pujar-los al Campament Reial de la Mariola. Un Ban que estarà escrit des de l'Orient pel periodista alcoià, Jesús Trelis, encarregat de posar en el paper tot allò que Ses Majestats volen comunicar a les alcoianes i els alcoians.

    Raül Llopis, regidor de cultura, destaca l'alta participació social d'Alcoi, ciutat del Nadal: «la festa del Nadal és fruit de la participació desinteressada de moltes entitats. Aquesta participació ciutadana de milers de persones és un fet destacat del nostre Nadal i volem agrair a totes elles la seua feina i dedicació. Aquest any dos grans professionals de la comunicació alcoians, amb carreres consolidades en diferents mitjans de la Comunitat Valenciana col·laboraran perquè les nostres xiquetes i xiquets coneguen el missatge de Ses Majestats».

     

    Pujar