elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La concessionària del servei de neteja intensifica el repàs a la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians de Alcoy

La concessionària del servei de neteja intensifica el repàs a la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians de Alcoy
    MÉS FOTOS
    La concessionària del servei de neteja intensifica el repàs a la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians de Alcoy - (foto 2)

    La regidora de Medi Ambient i Transició Ecològica, Teresa Sanjuán, ha acompanyat aquest dimecres als responsables de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària del servici de neteja i recollida de residus, en una inspecció per diferents punts d'Alcoi per a comprovar el repàs que està duent a terme l'empresa per a posar a punt la ciutat després de les Festes de Moros i Cristians, dates durant les quals s'ha triplicat el servei.

    Des que van finalitzar les celebracions i fins demà dijous s'estan intensificant l'escombratge, els aigualejos i la recollida de residus, a més de reubicar els contenidors en les seues localitzacions habituals. Segons subratlla la regidora Teresa Sanjuán, “el servei ha sigut, en general, excel·lent, encara que sempre revisem aquelles coses que poden millorar-se o corregir-se per a pròximes ocasions”. L'edil recorda que el repàs de la neteja després de les festes no solament s'està duent a terme en el Centre, sinó també en altres barris, com la Zona Nord. Agraeix també tots els operaris i treballadors per l’esforç i eficiència durant aquests dies grans d’Alcoi.

    Pujar