elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El “Xalet d'Alboraia” rep més de 2.000 visites en un mes des de la seua obertura

El “Xalet d'Alboraia” rep més de 2.000 visites en un mes des de la seua obertura
  • L'emblemàtic lloc continuarà organitzant esdeveniments culturals i turístics, exposicions i altres activitats per a posar en valor la seua importància històrica i patrimonial

El "Xalet d'Alboraia" és, sens dubte, un dels edificis més emblemàtics d'Alboraia, i va obrir les seues portes a la ciutadania el passat 26 de juny.

Ho va fer amb la inauguració d'una exposició preparada pel consistori que explica la història del xalet i de la gent que ha viscut en ell. Una exposició que ha estat oberta al públic fins a aquesta setmana, i que ha sigut organitzada gràcies als seus propietaris i al treball de l'Arxiu Municipal, empleats del consistori i la brigada de EGUSA S.L.O.

L'entrada ha sigut gratuïta i per aquest edifici han passat més de 2.000 persones per a visitar l'exposició i l'edifici que l'alberga.

Malgrat que l'exposició ha acabat, el "Xalet d'Alboraia" continuarà sent un punt d'interés i trobada cultural per a la localitat, ja que l'Ajuntament d'Alboraia continuarà organitzant esdeveniments culturals i turístics, exposicions i altres activitats per a donar un bon ús del xalet i posar en valor la seua importància històrica i patrimonial.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i el regidor de cultura, Manuel Andreu, han celebrat el gran acolliment que ha tingut l'exposició en el municipi, i agraïxen poder continuar utilitzant aquest emblemàtic edifici per a poder promoure la cultura en la localitat, acostant el "Xalet d'Alboraia" a tota la ciutadania.

Pujar