elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres vecinos de Alboraya logran triunfos en el mundo deportivo nacional e internacional

Tres vecinos de Alboraya logran triunfos en el mundo deportivo nacional e internacional
  • El consistori de la ciutat ha elogiat els seus èxits i els ha lliurament un present amb els productes del municipi

Alboraia és un municipi amb una gran tradició esportiva i que compta amb multitud de clubs en diferents esports i categories. Així ho demostren els èxits aconseguits per diferents veïns i veïnes de la localitat.

Ahir, l'alcalde d'Alboraia al costat de part de la Corporació Municipal, van rebre a tres veïns del municipi a la Casa del Comte Zanoguera, per a donar-los l'enhorabona pels seus recents èxits en àmbits molt diversos.

Carlos Domínguez Capilla, veí de la Patacona, s'ha proclamat campió de europa i del món en frontenis als seus 23 anys, formant part de la Federació Espanyola de Frontenis.

Luis Félix Martínez, corredor amb gran trajectòria en el nostre municipi i una ingent quantitat d'èxits, ve d'aconseguir ser campió d'Espanya de mitja marató màster 50, la seua distància predilecta.

D'altra banda, Matías L. Sartori, veí de Port Saplaya, ha aconseguit un assoliment molt rellevant dins del periodisme esportiu: informar dels Jocs Olímpics des de Tòquio.

Tres veïns que han triomfat en diferents esferes de l'esport, i als quals Miguel Chavarría ha volgut donar l'enhorabona i agrair "que hagen portat el nom d'Alboraia a tots els racons del món, i al més alt en diferents àmbits de l'esport."

En la recepció també se'ls va fer lliurament d'un pack amb diferents productes del nostre municipi, i de l'ovació i l'agraïment de tots i totes les presents.

Pujar