29 d’octubre de 2020 29/10/20

La quarta edició de Firalboraia obri les seues portes

La quarta edició de Firalboraia obri les seues portes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La quarta edició de Firalboraia obri les seues portes - (foto 2)

  Un any més, Firalboraia torna al passeig d'Aragó en la seua quarta edició per a oferir l'oferta comercial, artesanal, social i gastronòmica dels comerciants d'Alboraia.

  En aquesta ocasió, els dies 26, 27 i 28 d'octubre la fira comptarà amb més de 40 estands de comerços, artesans i un programa d'activitats replet apte per a totes les edats.

  Aquest esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament d'Alboraia, té com a finalitat promocionar i dinamitzar el comerç local del municipi.

  Firalboraia compta amb expositors de diferents sectors: automoció, rebosteria, tecnologia, perruqueria, tendes de roba, papereria, i molt més. Així mateix hi haurà activitats programades com música en directe, un taller de reciclatge ecològic, pinta cares, balls, activitats esportives a més de castells inflables per a xiquets i xiquetes.

  D'altra banda gràcies a la col·laboració de comerciants, artesans i empreses es realitzaran diferents sorteigs entre totes les persones que assistisquen a la fira. Enguany tornaran les caravanes de menjar, les FoodTruck arribaran el divendres 26 per a oferir una proposta gastronòmica per a tots.

  Les associacions que participen en el programa d'activitats d'aquesta edició són: El Consell Regulador de la Denominació d'Origen de la Xufa de València, les associacions d'artesans AMEVENDIA i AFETAMA, l'associació Carabassera, associació Lliber-Art, la Unió de Consumidors de València, el Club de Karate d'Alboraia, l'Institut Imedes i AVASFASEM. Tota la programació detallada es podrà consultar en la web municipal: www.alboraya.org

  Aquest esdeveniment té el suport de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, MetroValencia, el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) i el mercat municipal d'Alboraia.

   

   

  Pujar