3 d’abril de 2020 3/4/20

Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia

Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 2)
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 3)
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 4)
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 5)
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 6)
  Una quadra de cavalls es cala foc en el Camino Hondo d'Alboraia - (foto 7)

  Una quadra de cavalls en el Camino Hondo d'Alboraia ha patit un incendi durant la passada nit del 28 de gener. Veïns de la localitat es van posar en contacte amb la Policia Local, que va acudir al lloc on es va trobar amb les flames devorant l'estable, de gran grandària.

  Al lloc dels fets van comparéixer també nombroses dotacions de bombers que provenien tant de València com de localitats com Burjassot o Montcada, entre altres. L'equip d'auxili va estar treballant durant diverses hores amb la finalitat d'exintingir un difícil incendi originat entre material altament inflamable com és la fusta i la vegetació que compon la quadra.

  Afortunadament, no va caldre lamentar danys personals. Els cavalls van aconseguir esquivar el foc gràcies a estar solts al recinte, de manera que, amb l'ajuda d'un dels primers testimonis que va veure l'incendi que va saltar a la quadra, van poder allunyar-se del focus de les flames i no rebre cap dany.

  En canvi, sí que han sigut elevats els danys econòmics. Si bé encara estan pendents de quantificar, tant les quadres com els útils de guarnicioneria dels cavalls i diversos carros de passeig van ser preses del foc.

  La Guàrdia Civil de Tavernes Blanques, que també va acudir en el moment de l'incendi, s'està fent càrrec de les investigacions que determinaran les causes del foc.

  No ha sigut l'únic foc que ha protagonitzat una notícia últimament en la localitat. Durant la matinada del 31 de gener, la Policia Local i els bombers s'han vist obligats a intervenir en un incendi que ha afectat un contenidor situat en Camino Gaiato.

  Es recorda que davant qualsevol fet, es procedisca a posar-se en contacte amb la Policia Local d'Alboraia a través del telèfon 96 185 6000. La col·laboració ciutadana és crucial en la totalitat de les situacions amb la finalitat de minimitzar l'impacte de qualsevol fet perillós.

  Pujar