25 de setembre de 2020 25/9/20

La primera dona que guanya el Copa d'Espanya de Mototurisme (CEM), Joana Ferragud Chacón, és veïna d'Alboraia

La primera dona que guanya el Copa d'Espanya de Mototurisme (CEM), Joana Ferragud Chacón, és veïna d'Alboraia - (foto 1)
  • La motociclista ha aconseguit el seu objectiu guanyant la competició nacional enguany i aconseguint el triplet, que se suma al seu brillant palmarés

Apassionada per les motos des de la infància, sembla que cap repte se li pot resistir.

El mototurisme és un format de turisme que reuneix l'aventura, destresa i la convivència, dins d'un marc de desafiament personal.

La Copa d'Espanya de Mototurisme és una disciplina mixta supervisada per la Real Federació Motociclista d'Espanya, que també abasta altres disciplines.

Joana participa des de l'any 2000 en diversos campionats mixtos amb bons resultats, i ha aconseguit pujar al podi en diverses competicions.

Enguany ha aconseguit ser la primera dona campiona en la història del mototurisme, i també s'ha proclamat amb el títol de campiona de Mototurismo Motodes, totes dues competicions mixtes. A més, aquest ha sigut l'any complet per a Joana, perquè ha aconseguit el triplet, aconseguint també el Campionat de la Comunitat Valenciana de Mototurisme.

Aquests assoliments se sumen al seu brillant palmarés que ja comptava amb diversos Campionats de Mototurisme de la Comunitat Valenciana (CMCV) i infinitat de bones classificacions i podis en diverses competicions.

L'alcalde d'Alboraia i part de l'equip de govern van fer lliurament a la motera d'un ram de flors a manera de reconeixement, al costat dels seus companys i companyes de treball. Un moment molt emocionant per a la motera que va dedicar unes paraules a les persones assistents.

Pujar