24 de febrer de 2020 24/2/20

La Policia Local localitza un ancià desaparegut

La Policia Local localitza un ancià desaparegut - (foto 1)

    Una dotació de la Policia Local d'Alboraia ha donat durant la nit del dimecres 25 de gener amb una persona d'avançada edat que es trobava perduda i desorientada. L'ancià, que ha sigut localitzat en la zona del centre històric a les 05.14 de la matinada, figurava com desaparegut des del matí del dimarts en la Comissaria de CNP del Districte de Trànsits.

    Els agents de les forces de seguretat van sol·licitar una unitat sanitària per a atendre a l'home, que presentava lesions en la cara i en les mans, a més de senyals de desorientació i anava vestit amb roba de poc abric. També van contactar telefònicament amb el fill de l'ancià, que es va presentar en el lloc per a fer-se càrrec del seu pare.

    El subjecte pateix un principi de demència senil i portava perdut des del matí del dimarts, quan va eixir a passejar i no va acudir de tornada al domicili. No recorda com havia arribat a Alboraia ni com s'havia fet les lesions, encara que creia que havia caigut. Afortunadament, no patia hipotèrmia per les baixes temperatures.

    L'afectat, que resideix a València, ha sigut traslladat a l'Hospital Clínic de la ciutat amb el seu fill. La Policia Local recorda que, davant qualsevol cas de sospita, qualsevol ciutadà pot possar-se en contacte amb els agents cridant al 96 185 6000.

    Pujar