3 d’abril de 2020 3/4/20

La Policia Local d'Alboraia troba a una dona perduda als voltants del centre comercial de Saplaya

  Dilluns passat, 24 d'octubre, agents de la Policia Local d'Alboraia van ser alertats de la presència d'una dona de seixanta anys que es trobava desorientada als voltants del centre comercial de Saplaya.

  La patrulla de policies es va desplaçar ràpidament fins al lloc on la senyora havia sigut vista per última vegada i van comprovar que aquesta patia un fort episodi de desorientació i pèrdua de memòria. Després de tranquil·litzar a la dona i aconseguir que recordara el seu nom i cognoms, els agents d'Alboraia van aconseguir localitzar el domicili d'empadronament (València) i van comprovar que no existia cap denúncia de desaparició amb el seu nom.

  El cos de seguretat municipal va comunicar el succés a la Policia Local de València qui es va encarregar de contactar amb els familiars de la desapareguda i gestionar el cas.

  Aquest episodi és un més dels múltiples serveis humanitaris i assistencials que realitza la Policia Local d'Alboraia i que quasi sempre es queden en l'anonimat. Un exemple del que el cos d'agents local està al servei del ciutadà i es coordina amb altres administracions en l'atenció dels serveis als quals se li requereix.

  El servei d'assistència i d'ajuda, és probablement el més desconegut dels quals presta la Policia Local.

  Suposa un recurs important per als ciutadans d'Alboraia en les ocasions en les quals necessita l'auxili de forma específica. L'esperit de servei als ciutadans amb labors assistencials, d'auxili i accions humanitàries és una de les prioritats arreplegades en quefer diari de l'Ajuntament d'Alboraia. Aquestes actuacions són l'essència de la Policia Local, fruit de la vocació i l'esperit de servei de tots els seus agents.

  Pujar