7 de desembre de 2019 7/12/19

La Policia Local d'Alboraia prevé als estudiants sobre els efectes de l'alcohol i les drogues

La Policia Local d'Alboraia prevé als estudiants sobre els efectes de l'alcohol i les drogues - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local d'Alboraia prevé als estudiants sobre els efectes de l'alcohol i les drogues - (foto 2)

  La Policia Local d'Alboraia continua amb el seu programa de xarrades als alumnes dels centres educatius de la localitat valenciana sobre diversos temes que poden afectar a les seues vides. En aquestes últimes setmanes, la xarrada informativa ha tractat sobre els efectes que comporten la ingesta d'alcohol i drogues.

  D'aquesta manera, agents de la Policia Local d'Alboraia s'han estat desplaçant aquests últims dies a col·legis, instituts i centres de formació professional per a aprofundir en aquest tipus de substàncies. Per exemple, els estudiants han pogut comprovar el funcionament del etilòmetre digital (prova estimativa), el resultat de la qual, posteriorment, s'ha de corroborar amb la prova en el etilòmetre evidencial.

  La xarrada informativa es suma a aquelles que han anat impartint els agents de les forces de seguretat del municipi aquests últims mesos. En anteriors ocasions, els alumnes han rebut formació sobre educació viària o consells i perills sobre les xarxes socials, entre altres.

  ocultar
  La Policia Local d'Alboraia prevé als estudiants sobre els efectes de l'alcohol i les drogues
  Pujar