26 de febrer de 2020 26/2/20

La Policia Local d'Alboraia evita un intent de robatori en un domicili

La Policia Local d'Alboraia evita un intent de robatori en un domicili - (foto 1)

    La Policia Local d'Alboraia va sorprendre dissabte passat 2 de juny a tres individus que intentaven robar en un dels domicilis de la localitat.

    A les 16.20 hores la central d'emergències de la Policia Local rep un avís del centre de coordinació d'emergències 112, comunicant que "dues persones estaven forçant la porta d'un habitatge". Immediatament dues patrulles van acudir al lloc, on van observar a un individu en la porta d'un pati parlant per telèfon que va eixir fugint en observar la presència policial, amb la ràpida intervenció dels agents el sospitós va ser capturat en les proximitats.

    D'altra banda, l'altra patrulla va accedir al domicili interceptant als altres dos assaltadors que tractaven de fugir per la terrassa de l'edifici. Al costat dels lladres es va trobar una motxilla amb joies i diferents eines per a forçar panys. Així mateix també es va poder intervenir el vehicle amb el qual circulaven. Els tres detinguts van ser traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques per a la seua posada a disposició judicial.

    Pujar