23 de febrer de 2020 23/2/20

La Policia Local d'Alboraia deté als presumptes autors dels robatoris amb estirades en ciclomotor

La Policia Local d'Alboraia deté als presumptes autors dels robatoris amb estirades en ciclomotor - (foto 1)
  • Diversos municipis de la zona feia temps que patien delictes amb el mateix modus operandi

La Policia de Barri d'Alboraia i una patrulla de Seguretat Ciutadana han detingut als presumptes autors de diversos delictes que s'han estat cometent durant els últims mesos tant a la localitat com als municipis que confinen amb Alboraia. Els suposats responsables recorrien a un mètode dels anys 80 en el qual pegaven una estirada als vianants a lloms d'un ciclomotor.

Agents que patrullaven a peu van advertir a tot el cos de la Policia Local d'Alboraia quan van reconéixer, gràcies al treball realitzat durant mesos, als dos sospitosos que estaven accedint al municipi a bord d'una motocicleta, la descripció de la qual corresponia amb la qual diverses víctimes d'aquests delictes van denunciar. Al carrer Miracle, membres de la Patrulla de Barri, que anaven a peu, van procedir a donar l'alt, però els individus, que circulaven contra direcció, van arremetre contra un dels policies, intentant atropellar-ho.

Per aquest motiu, es va iniciar una persecució policial a peu per l'interior del nucli urbà juntament amb dos cotxes patrulla. Els dos detinguts van arribar a conduir de manera temerària contra direcció pels carrers d'Alboraia. Finalment, van ser interceptats per una unitat mòbil policial prop de la Casa de la Cultura Perís Aragó, moment en el qual es va procedir a la seua detenció, instruint les corresponents diligències per a donar coneixement a Fiscalia de Menors.

La detenció es produeix mesos després que la Policia Local i la Guàrdia Civil de les localitats limítrofes que han detectat moviments similars hagen estat treballant conjuntament per a unificar i coordinar-se amb l'objectiu de posar fi als actes comesos pels suposats delinqüents. És per aquest motiu pel qual actualment s'està investigant si els detinguts són també els presumptes responsables dels delictes realitzats en les zones afectades. De fet, la Guàrdia Civil de Tavernes Blanques ja els va capturar en el seu moment pels mateixos motius.

Els dos individus tenen 15 i 17 anys i se'ls acusa de diversos delictes: de comissió de diversos robatoris amb intimidació, robatori de ciclomotor i de delicte contra la seguretat viària, ja que no tenien permís de circulació.

La Policia Local d'Alboraia recorda que, davant qualsevol sospita, els veïns disposen del número de telèfon 96 185 6000 per a col·laborar entre tots en la seguretat ciutadana.

Pujar