elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les platges d'Alboraia preparades per a una nova temporada

Les platges d'Alboraia preparades per a una nova temporada
  • S'han presentat els equips i el personal que ja està prestant servei a les platges d'Alboraia

MÉS FOTOS
Les platges d'Alboraia preparades per a una nova temporada - (foto 2)

Aquest matí s'han presentat els equips i el personal que treballen en què la temporada de bany a Alboraia siga segura.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, junt a l'equip de govern, ha visitat les platges de la Patacona i Port Saplaya durant el matí, acompanyats del personal que ja està prestant servei en aquesta temporada de bany.

La Policia Local d'Alboraia ja ha reforçat la seua presència a les platges, amb patrulles fixes en la costa, que se sumen a les habituals, a més d'un reforç nocturn per als caps de setmana.

Com a novetat enguany la Policia Local disposa de dues quads noves, a més dels vehicles per a platges dels quals ja es disposava: quatre motos elèctriques, un dron, i un buggy.

Les platges d'Alboraia també compten amb un servei de Bany Adaptat, que es pot sol·licitar mitjançant cita prèvia en les postes sanitàries o trucant al telèfon 648 101 330.

D'altra banda, també s'ha reforçat la presència i les tasques de neteja per part de les brigades municipals en les zones costaneres.

Respecte als serveis sanitaris, de salvament i socorrisme, el personal que està prestant servei ascendeix a 22 socorristes, 2 tècnics en emergències sanitàries, 4 patrons d'embarcació, 4 persones graduades universitàries en infermeria, i un coordinador.

Entre els seus equips compten amb una ambulància completament equipada (amb un cardiocompresor automatitzat LUCAS, un respirador, un monitor i desfibril·lador manual, i un aspirador). També una embarcació de rescat amb motor, una moto d'aigua cedida per Voluntaris de la Mar, i un vehicle de motor cedit per Protecció Civil.

Els serveis d'informació turística també estan treballant de dilluns a diumenge, en torns de matins i vesprades, en les dues Tourist Info del municipi alborayense, situades a Port Saplaya i La Patacona.

Una altra de les novetats enguany és l'adhesió a la Xarxa de Platges Sense Fum, que ha convertit un tram de la Platja de la Patacona en un espai lliure de fums.

Aquests reforços en personal i equipament en seguretat, neteja, salvament i socorrisme, permetran gaudir de les platges d'Alboraia de manera segura a veïns, veïnes i visitants.

Pujar