elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Patacona amplia l'horari de socorrisme fins a les 19.30 per comprovar l'afluència de banyistes

La Patacona amplia l'horari de socorrisme fins a les 19.30 per comprovar l'afluència de banyistes
  • És una novetat i tenint en compte que la temporada de vigilància arrenca ja aquest cap de setmana

 

L'Ajuntament d'Alboraia inicia la temporada de bany vigilada aquest mateix cap de setmana, un servei que estarà disponible durant els dissabtes i diumenges de maig i romandrà en actiu de manera ininterrompuda des del 27 de maig fins al 10 de setembre. Ho fa, a més, amb l'ampliació horària com a novetat en un projecte pilot per a estudiar l'afluència de banyistes a una hora més primerenca.

D'aquesta manera, La Patacona passarà a disposar de servei de Socorrisme i Salvament Marítim de 09.30 a 19.30 hores com a part d'aquesta prova. Port Saplaya, de moment, romandrà amb l'horari habitual: de 10.30 a 19.30 hores. Els horaris estaran en actiu des de demà, 6 de maig, de manera que no caldrà esperar a la temporada alta per a gaudir d'un major temps de bany.

Durant aquest mes, la totalitat de serveis prestats, que permeten l'obtenció dels certificats turístics Q de Qualitat i Qualitur, s'aniran incorporant progressivament. Socorrisme i Salvament Marítim, les oficines Tourist Info, els llavapeus i els vehicles de la Policia Local arrancaran el seu funcionament el 6 de maig, mentre que les passarel·les (normals i accessibles), les zones d'ombra i els quiosquets, que presten el servei de lavabos públics, hostaleria i oci en l'arena, començaran a muntar-se el 15 de maig.

El bany adaptat, que permet a persones amb mobilitat reduïda gaudir del bany d'una forma segura i amb recursos que els permeten tant una major autonomia com una major seguretat, estarà disponible amb la posada en marxa del servei complet, el 27 de maig. A més, la zona sense fums, un espai delimitat habilitat l'any passat per a no fumadors, estarà habilitada de nou en La Patacona.

Pujar