elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pactem Nord inicia un curs d'atenció al client i vendes per a aturats a Alboraia

Pactem Nord inicia un curs d'atenció al client i vendes per a aturats a Alboraia

    El Consorci Pactem Nord ha posat en marxa un curs d'atenció al client i vendes a Alboraia para persones aturades i amb dificultats per a aconseguir un treball. La iniciativa, que porta en actiu des del passat 13 de setembre i continuarà formant als alumnes fins al 16 de novembre, compta amb pràctiques en empreses per a que els estudiants estiguen totalment preparats.

    L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, acompanyat pel regidor de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Torres, i el regidor de Cultura i Joventut, Ismael Rubio, han acudit a una de les classes del curs per a realitzar una visita a l'alumnat i animar-li que continuen formant-se.

    El curs d'atenció al client i vendes que es duu a terme a Alboraia forma part del programa Incorpora de l'Obra Social La Caixa, de la qual Pactem Nord és entitat coordinadora a la Comunitat Valenciana. Aquest projecte també està realitzant altres quatre cursos de diferent àmbit en altres localitats de la zona: mosso/a de magatzem, caixer/a i reponedor/a, dependent/a i auxiliar d'hostaleria.

     

    Pujar