21 de gener de 2021 21/1/21

Mercedes Pérez Berlanga va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa

Mercedes Pérez Berlanga va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mercedes Pérez Berlanga va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa - (foto 2)
  Mercedes Pérez Berlanga va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa - (foto 3)
  Mercedes Pérez Berlanga va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa - (foto 4)

  L'obra Social "la Caixa" ha concedit el reconeixement Emprenedor incorpora a Mercedes Pérez Berlanga. La veïna d'Alboraia ha sigut premiada, així, per la seua activa labor dins del marc de Reconeixements 10 anys del Programa Incorpora de "la Caixa" a la Comunitat Valenciana.

  Mercedes és la propietària de la Goya, més que fils. La tenda d'indumentària valenciana va obrir fa uns 9 mesos en Alboraia, per la qual cosa la concessió del premi suposa tot un reconeixement a l'esforç dipositat. Així ho assegura Mercedes, que es mostra "molt agraïda i orgullosa" pel reconeixement d'haver emprés "en aquests temps" i "per la materialització d'un projecte que va començar a pensar-se fa anys".

  La premiada ha volgut remarcar que la distinció l'hi dedica al seu pare, que va ser la figura que va introduir a Mercès en el sector faller i va faltar no fa molt. Per a ella, el reconeixement de "la Caixa" també inclou a la resta de la seua família, especialment el seu marit, dels quals ha rebut un gran suport.

  L'acte de repartiment de premis es va dur a terme el passat 15 de febrer en el Saló Alfonso el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València, on va assistir l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria i el regidor de Desenvolupament Econòmic de la localitat, Sebastián Torres. L'esdeveniment ha reconegut les millors actuacions del sector empresarial en l'àmbit laboral d'aquelles persones que estiguen en situació o en risc d'exclusió social durant els últims 10 anys en els quals el programa ha estat en actiu.

  Pujar