elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maria Josep Amigó: “Implantarem una renda agrària per garantir el futur del camp valencià”

Maria Josep Amigó: “Implantarem una renda agrària per garantir el futur del camp valencià”
  • La cap de llista de la candidatura de Compromís per la circumscripció de València, Maria Josep Amigó, i la candidata d'Alboraia, Conxa Villena, han centrat hui les seues propostes en la defensa de l'Horta, dels llauradors i els productes de proximitat.

La candidata per Valencià a les Corts Valencianes, Maria Josep Amigó, ha visitat Alboraia per explicar algunes de les propostes de Compromís en matèria d'economia de proximitat i agricultura. Maria Josep Amigó ha anunciat que "implantarem una renda agrària per incorporar professionals, especialment joves, a l'agricultura i garantir el relleu generacional”.

Així mateix, Amigó ha destacat del programa de Compromís inclou "garantir el pagament d'uns preus justos als productors agraris amb el desenvolupament d'un càlcul dels costos efectius dels productes”. "Hem aconseguit protegir la nostra Horta i ara hem de aconseguir que els llauradors i llauradores puguen viure dignament de la terra" ha assenyalat Amigó.

Tant Amigó, com la candidata d'Alboraia, Conxa Villena han repartit en el mercat, enciams comprats als llauradors i llauradores d'Alboraia "amb un preu just per promocionar els productes de proximitat i recordar a la gent que hem de consumir producte d'Alboraia" ha remarcat Conxa Villena.

Pujar