21 de setembre de 2020 21/9/20

Luis Félix Martínez i Marta Esteban guanyen la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer

Luis Félix Martínez i Marta Esteban guanyen la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Luis Félix Martínez i Marta Esteban guanyen la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer - (foto 2)
  Luis Félix Martínez i Marta Esteban guanyen la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer - (foto 3)
  Luis Félix Martínez i Marta Esteban guanyen la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer - (foto 4)

  Més de 1400 runners van participar ahir, 29 de juny, en la 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer, una prova solidària que destina la recaptació obtinguda a la investigació sobre aquesta malaltia i en la qual el Serrano Club de Atletismo va fer doblet amb la victòria de dos dels seus corredors.

  Luis Félix Martínez, veí d'Alboraia i ambaixador de la prova, es va proclamar guanyador d'aquesta carrera després de detenir el crono en 32:49. Adrián Gijón, del CD Metaesport, va veure com l'atleta del Serrano Club de Atletismo s'escapava, després d'uns quilòmetres molt igualats, en el 6,5 i va haver de conformar-se amb la segona plaça en finalitzar en 33:14. El podi masculí el va completar l'atleta del SD Correcaminos José David Moruno amb un temps de 34:43.

  En categoria femenina, es va imposar la també atleta del Serrano Club de Atletismo Marta Esteban que va creuar l'arc de meta en 35:31. La segona i tercera classificades van ser Alicia Pérez, del mateix club que la guanyadora, i Elia Fuentes, del Mediterránea Valnea, que van fer el recorregut en 37:31 i 38:37, respectivament.

  La 10K Divina Seguros Alboraya contra el Cáncer va estrenar ahir un circuit homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. Entre les principals novetats, el canvi d'ubicació de l'eixida que ahir va arrancar des del carrer Maestro Serrano i no des de Pintor Valero com en l'edició passada.

  Aquesta cita esportiva, que compta des dels seus inicis amb el suport de Divina Pastora Seguros, és una carrera solidària que destina part de la recaptació obtinguda a la Junta Local contra el Càncer de la localitat per a continuar investigant en la lluita contra aquesta malaltia. És una de les proves que més recapta en proporció a la participació.

  Pujar