3 de desembre de 2020 3/12/20

L'Ajuntament d'Alboraia segueix millorant el barri Rei En Jaume

L'Ajuntament d'Alboraia segueix millorant el barri Rei En Jaume - (foto 1)

  El Consistori municipal està repavimentant la calçada i renovant la vorera de Rei En Jaume, on ja va haver-hi una primera intervenció per a arreglar col·lectors i embornals. Després de l'alçament de la vorera Aqualia ha renovat la instal·lació d'aigua potable i s'ha substituït la instal·lació d'enllumenat públic deixant col·locats tubs extra que permeten soterrar futures instal·lacions, siguen de fibra o elèctriques.

  En el Consell Sectorial de Participació Ciutadana d'Urbanisme es va seleccionar el projecte i posteriorment es va acordar amb els veïns del mateix carrer detalls de l'obra, com el tipus de rajoles antilliscants o la ubicació de rebaixos per a una millor accessibilitat o la col·locació d'un "llom d'ase" o elevació del pas de vianants per a rebaixar la velocitat del pas de vehicles per eixe carrer i millorar la seguretat dels vianants que creuen de la plaça al passatge.

  La intervenció en el barri és constant, l'hivern passat es va renovar, a més, part de l'enllumenat de la zona passant-ho a led i es van canviar jocs del parc infantil. Recentment hem donat major accessibilitat del Centre de Dia al jardí interior del Passatge, col·locant una passarel·la per a cadira de rodes i s'ha millorat la jardineria. D'altra banda, aquest estiu es va decorar la zona esportiva del Passatge amb un mural realitzat per l'alumnat del taller d'arts plàstiques i es té prevista la col·locació de xarxes i la millora del mobiliari amb futures subvencions.

  "Un dels objectius que tenim en els plans de reurbanització del barri és la renovació del paviment de tota la plaça i les voreres" comenta la regidora d'Urbanisme Ana Bru,"Compromís ens reclama més millores, encara que va votar que no als pressupostos que permeten les ja programades, i sap que ens resulta impossible abordar-ho tot alhora i que no deixem d'intervenir en el barri per a millorar-ho progressivament".

  Pujar