21 de febrer de 2020 21/2/20

L'ajuntament d'Alboraia organitza unes Jornades informatives sobre Compra Pública d'Innovació

L'ajuntament d'Alboraia organitza unes Jornades informatives sobre Compra Pública d'Innovació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'ajuntament d'Alboraia organitza unes Jornades informatives sobre Compra Pública d'Innovació - (foto 2)

  El pròxim dia 19 de desembre a les 9 hores se celebrarà en el saló de plens del Consistori unes Jornades sobre la Compra Pública d'Innovació (CPI) i la seua possible implementació en aquesta localitat. L'objectiu és donar a conéixer aquest model de subvenció per a projectes d'innovació en el sector públic.

  La Jornada sobre CPI consistirà en una taula redona composta per diversos ponents del sector de la innovació i personalitats del sector públic, com Antoni Gaspar Ramos, President de la Diputació de València, Francisco Rodríguez Mulero, Secretari Autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Miguel Chavarría Díaz, Alcalde d'Alboraia, entre uns altres. En ella s'explicarà què és la Compra Pública d'Innovació i s'abordaran dos reptes que té actualment l'ajuntament d'Alboraia.

  Les necessitats plantejades pel Consistori són solucionar dos problemes mediambientals; certs patògens perjudicials per al cultiu de la xufa que afecta la producció, i la gestió de residus plàstics d'origen agrícola.

  La Compra Pública d'Innovació (CPI) és una actuació administrativa de foment de la innovació orientada a potenciar el desenvolupament de nous mercats innovadors des del costat de la demanda, a través de l'instrument de la contractació pública. El seu objectiu principal és la millora dels serveis públics mitjançant la incorporació de béns innovadors.

  L'ajuntament d'Alboraia amb l'ajuda de Tantum Consultors; consultora especialitzada en innovació, pretén contribuir en la millora competitiva de les empreses, facilitant la viabilitat financera dels seus projectes d'innovació i creant sinergies entre diferents empreses per a poder abordar les necessitats del mateix Consistori.

  Pujar