elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia dóna el 2n premi del VI Concurs de pintura a l'aire lliure per a la lluita contra el càncer

L'Ajuntament d'Alboraia dóna el 2n premi del VI Concurs de pintura a l'aire lliure per a la lluita contra el càncer
  • L'obra de Salvador Ribes Villalba serà rifada en el Sopar Benèfic contra el Càncer d'Alboraia

L'Ajuntament d'Alboraia ha donat el 2n premi del VI Concurs de pintura a l'aire lliure, l'obra realitzada per l'artista Salvador Ribes Villalba.

El concurs es va celebrar el passat dissabte 20 de juliol a Port Saplaya, Alboraia.

La Junta Local contra el càncer d'Alboraia rifarà l'obra en el seu sopar benèfic anual que se celebra aquest divendres, destinada a recaptar fons per a la lluita contra el càncer.
L'autor guardonat ha donat i cedit la seua obra per a les finalitats previstes en les bases del concurs, amb l'objectiu de recaptar fons per a aquesta causa.
Salvador Ribes Villalba és un prestigiós artista de Guadassuar, que ha participat en gran quantitat d'exposicions, i ha sigut guardonat amb premis com el 1r premi del XXI Certamen Nacional de Pintura Pintor Sorolla, o el premi del XV Certamen Nacional “Entorn al Thyssen”, entre molts altres.

La presidenta de la Junta Local contra el càncer d'Alboraia, Maria Josefa Sanfeliu Alonso ha rebut el donatiu amb la finalitat de sortejar-lo en el sopar benèfic que se celebrarà aquest divendres 18 d'octubre a l'hotel Olympia.

La donació es va dur a terme el dimarts 8 d'octubre, amb la presència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, el regidor de cultura, Manuel Andreu Ajado, la presidenta de la Junta Local contra el càncer, i també la del seu autor, Salvador Ribes Villalba.

Pujar