elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joan Baldoví, candidat de Compromís a la Presidència de la Generalitat Valenciana, visitarà Alboraia el dimarts 4 d'abril.

Joan Baldoví, candidat de Compromís a la Presidència de la Generalitat Valenciana, visitarà Alboraia el dimarts 4 d'abril.
  • Compromís per Alboraia organitza l'acte "Una orxata amb Baldo" que comptarà també amb la presència de Conxa Villena, la candidata de Compromís per Alboraia a l'alcaldia.

Joan Baldoví, candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat valenciana, visita Alboraia el dimarts 4 d'abril. Compromís per Alboraia organitza l'acte "Una orxata amb Baldo" en la Plaça Gil de Vidaure, Barri Rei en Jaume, molt prop de l'Estació de Metro Peris Aragó a les 18 hores.

L'acte està obert a tota la ciutadania que tinga interès per poder parlar amb Joan Baldoví. L'acte comptarà amb la participació de la candidata de Compromís a l'alcaldia d'Alboraia, la regidora Conxa Villena.

La coalició destaca la importància de fer actes oberts a tota la ciutadania i en espais públics perquè el veïnat puga interactuar amb els representants polítics, com es va fer en dates recents amb la presència de la consellera d'educació Raquel Tamarit, el director general Enric Nomdedéu Biosca, i el portaveu adjunt de Compromís a les Corts Carles Esteve.

Ara el que visitarà la localitat de l'Horta Nord, serà Joan Baldoví. Actual diputat al Congrés i candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, i que en el seu moment va ser alcalde de la seua localitat natal, Sueca.Pujar