25 de setembre de 2020 25/9/20

"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia en Internet

"enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia en Internet - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "enX@ARXAts per tu", l'oferta de xarxes socials de la Policia Local d'Alboraia en Internet - (foto 2)

  La Policia Local d'Alboraia ha completat la seua presència oficial en les xarxes socials d'Internet. Els comptes de Facebook, Twitter i Instagram componen l'oferta "enX@ARXAts per tu", una iniciativa que pretén informar als seguidors i veïns de la localitat sobretot el que siga d'interés policial.

  D'aquesta manera, el ciutadà d'Alboraia pot estar assabentat d'aquells serveis rellevants que realitzen les forces de seguretat del municipi per a garantir la seguretat, els operatius especials per actes festius, recorreguts, estacionaments prohibits, corts de carrers i alternatives de trànsit. Així mateix, s'ofereixen consells de autoprotecció personal i es publiquen les alertes oficials davant qualsevol situació d'emergència (pluja, vent, temporal marítim, etc.).

  Per a poder accedir a elles, únicament cal cercar en Facebook "polialboraya"; en Twitter, responen al nom de @polialboraya; mentre que en Instagram es poden localitzar per "plalboraya".

  No obstant això, la Policia Local d'Alboraia recorda que aquests comptes no són vies per a tractar emergències. Aquestes hauran de ser avisades a través del telèfon 96 185 6000, donada la seua urgència.

  Pujar