25 d’octubre de 2020 25/10/20

Denunciat per escapar-se-li el gos mentre estava en un bar

Denunciat per escapar-se-li el gos mentre estava en un bar - (foto 1)

    La Policia Local d'Alboraia ha denunciat a un veí, que es trobava en un bar, per deixar al seu animal solt. El gos de caça va ser localitzat durant la vesprada del 26 de gener per una patrulla a peu de les forces de seguretat sense el seu propietari.

    Al principi, la presència de la policia va ser requerida en pensar-se que el gos estava abandonat, ja que passejava per la zona del barri de Pintor Sorolla. Els agents van dur a terme una investigació i a través del xip identificatiu que portava el ca, van poder contactar amb el seu propietari. Aquest es trobava en un bar i segons va comentar a la policia havia lligat el gos a un fanal, del qual se suposa que hauria escapat.

    La denúncia s'emmarca dins de les aproximadament 35 que la Policia Local d'Alboraia ha recollit en els dos últims mesos sobre l'ordenança en la tinença d'animals. Aquest grup d'infraccions es reparteix entre no recollir l'excrement dels gossos que solen ser dipositats en la via pública, la presència d'aquests animals en zones de platja no habilitades i portar-los solts o sense vigilància, com va ocórrer durant el dia d'ahir.

    Pujar