4 d’agost de 2020 4/8/20

Compromís per Alboraia proposa treballar les mesures per a fer front al panorama postcovid en comissió

  • Plantegen que en les comissions de treball hi haja un punt monogràfic dedidat a les mesures per a fer front al covid19

Compromís per Alboraia considera prioritari en la situació actual que l'Ajuntament d'Alboraia planifique les mesures per a fer front a les conseqüències provocades pel covid19. Des de la coalició afirmen "creiem que la pandèmia marca un abans i un després per a tots els pobles i per descomptat per al nostre també. És fonamental veure quin model de poble volem (un en que ningú es quede enrere i on es valore al comerç i al sector productiu local). Pensem que això ho hem de fer entre totes les forces polítiques d'Alboraia en companyia de tota la societat alboraiera".

Per a la coalició és fonamental que l'equip de govern explique en conjunt totes les mesures que ha planificat. De moment ha anunciat per separat algunes d’elles. D'altra banda és fonamental el paper de totes les forces polítiques a l'hora de fer aportacions i propostes. Des de Compromís van recordar que han fet propostes en dos documents, un del 23 de març i un altre del 15 d’abril, més altres propostes soltes.

En el mateix ple en què es va plantejar aquesta proposta de Compromís per Alboraia de treball per al covid19, la coalició va preguntar a l'equip de govern per altres temes.

El primer va ser la continuïtat de les obres d'Edificant (Ceip Ausiàs March i Ceip Ausiàs March) després del període de confinament.

També va preguntar per un escrit AMPA IES Patacona entregat per registre per registre el 27 de maig en què es demana l'adequació del Camí Fondo.La reivindicació d'un accés segur a l'institut, un accés sense rodejos, pel trajecte més curt i lògic és una reivindicació històrica. A més l'IES Patacona és l'únic institut públic d'Alboraia. Per això des de la coalició demanen la convocatòria d'una reunió monogràfica sobre el PMUS en el consell de participació municipal d'urbanisme on estiguen representades les associacions interessades, entre elles AMPA IES Patacona. Per a Compromís per Alboraia és fonamental la participació de la ciutadania en l'elaboració del PMUS. De la mateixa forma indicaren que era fonamental i imprescindible fer seure a tots els agents implicats en el camí fondo (agricultors, comunitat educativa IES Patacona, veïns, policia, ajuntament) per a valorar la possible solució de forma consensuada.

Des de la coalició també demanaren a l'equip de govern que explicara quina era la seua planificació per a la nit de Sant Joan i per a la finalització de la concessió del Port naútic de Port Saplaya.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar