25 de gener de 2020 25/1/20

Compromís per Alboraia demana que es prorrogue el període d'exposició pública del Pla General

Compromís per Alboraia demana que es prorrogue el període d'exposició pública del Pla General - (foto 1)
  • La coalició demana la pròrroga de l'exposició pública del PGE i POP per la manca de procés de participació ciutadana prèvia i per la indefensió que pot provocar.

El Ple de l'Ajuntament d'Alboraia, en sessió ordinària celebrada el dia 21 de març de 2019 va aprovar (únicament amb els vots del PSOE i del PP) la informació pública del Pla General estructural i el Pla d'ordenació detallada per un termini de tres mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'acord en el DOGV. La publicació es va produir el 18 d'abril de 2019 i el període d'exposició acabaria el 19 de juliol de 2019.

Des de Compromís per Alboraia afirmen "El període d'exposició del PGE d'Alboraia s'ha caracteritzat per ser un període extraordinari amb dos processos electorals (28 d'abril i 26 de maig), el que ha fet que les forces polítiques no hem pogut estudiar la proposta exposada amb el temps i dedicació que es mereix, així com per a treballar i estudiar les nostres al·legacions. A més no s'ha produït un procés de participació ciutadana previ a l'exposició pública del PGE, com nosaltres considerem que s'hauria de fer. Situació la qual, hem manifestat reiteradament en les comissions, en la Sectorial d'urbanisme i en el plenari. A més la finalització del període d'exposició pública coincidix amb període vacacional."

Basant-se en totes eixes raons, la coalició ha adreçat un registre d'entrada a l'equip de govern on demana que "es procedisca a la pròrroga del període de l'exposició pública del PGE i POP per la manca de procés de participació ciutadana prèvia i per la indefensió que pot provocar. "

Pujar