elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Col·legi Parroquial D. José Lluch rep a professors portuguesos per a participar en un curs de formació

El Col·legi Parroquial D. José Lluch rep a professors portuguesos per a participar en un curs de formació

    El Col·legi Parroquial D. José Lluch d'Alboraia ha rebut recentment la visita de professors de Portugal amb la finalitat de participar en un curs de formació sobre lideratge educatiu. La iniciativa, que s'emmarca dins del programa europeu Erasmus Plus, ha permés als docents de la localitat de Seia, prop de la Serra de l'Estel de Portugal, ampliar els seus coneixements gràcies a Juan Fernando Bou, coach de l'activitat, a la qual també han assistit treballadors del centre educatiu.

    L'experiència, que es va fer en les instal·lacions de l'institut, es va prolongar durant una setmana. No és la primera vegada que es realitza aquesta iniciativa, ja que l'any passat ja es va dur a terme. De fet, l'institut està centrant part dels seus esforços a participar en programes d'aquest tipus, no solament per al professorat, sinó també per a l'alumnat.

    Durant la seua visita al municipi, els professors de Portugal van ser rebuts per l'alcalde Miguel Chavarría en l'Ajuntament d'Alboraia. Allí, els va donar la benvinguda i els va animar a conéixer la localitat i els seus productes més internacionals, l'orxata i els fartons, així com els punts claus del poble, com són l'horta o les ermites, entre altres.

     

    Pujar