elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Alboraia Turisme' mostra la seua potència turística al València Boat Show davant més de 5.000 visitants diaris

'Alboraia Turisme' mostra la seua potència turística al València Boat Show davant més de 5.000 visitants diaris
  • Acompanyat per entitats locals d'activitats aquàtiques i nàutiques, l'Ajuntament va mostrar el seu turisme de qualitat al costat de la mar que conjumina esport, cultura i molt més

 

L'Ajuntament d'Alboraia ha sigut present en l'espai expositiu València Boat Show, un esdeveniment únic relacionat amb la mar celebrada durant el cap de setmana en La Marina de València. D'aquesta manera, la marca 'Alboraia Turisme' va mostrar part de la seua potència turística acompanyada per empreses i associacions locals relacionades amb activitats aquàtiques i nàutiques.

En concret, Mediterranean Surf School, la Marina de Port Saplaya, l'Escola Marina de Port Saplaya, XSA Surf, Jet Ski Saplaya, Voluntaris de la Mar i La Casa de la Mar, reunits baix la submarca 'Alboraia Mar', van mostrar els principals atractius que es poden dur a terme en La Patacona i Port Saplaya, més enllà de gaudir de l'entorn únic que suposa la mar. A més d'oferir informació turística, es van dur a terme diversos tallers i activitats com la pràctica de surf en sec o la presentació del nou cicle de concerts en directe, Patacona Fest, entre altres.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora de Turisme, Raquel Casares, van acudir en l'arrancada del València Boat Show, on van repartir marxandatge entre les persones assistents. La presència de la localitat en actes d'aquest calibre, explica el primer edil, "mostra l'important treball que s'ha fet per a posicionar Alboraia com un punt clau en la costa valenciana, sempre des d'una perspectiva turística de qualitat, sostenible, professional i intel·ligent".

'Alboraia Turisme', turisme de qualitat

L'Ajuntament d'Alboraia ha donat a conéixer aquesta part de la seua oferta davant més de 5.000 visitants diaris durant els dies en què ha sigut present: des del 28 fins al 30 d'octubre.

'Alboraia Turisme' és la marca baix la qual opera la regidoria de Turisme de Raquel Casares, creada dins del Pla Estratègic de Turisme i el Pla Director de Turisme Intel·ligent amb la finalitat de reflectir el turisme de qualitat que s'ha estat construint durant els últims anys. En aquesta línia, la marca aglutina els principals atractius que fan d'Alboraia un espai únic com és l'horta, la mar, l'orxata i totes aquelles activitats culturals, esportives i juvenils que es realitzen, a més de totes les empreses, associacions, clubs i entitats que duen a terme aquestes característiques.

Pujar