24 de novembre de 2020 24/11/20

Alboraia tindrà el primer camp de futbol d'Espanya amb el sistema Dual XN

Alboraia tindrà el primer camp de futbol d'Espanya amb el sistema Dual XN - (foto 1)

    El camp de futbol d'Alboraia Francisco Cardona Gil serà el primer d'Espanya en comptar amb el sistema de l'empresa Mondo Ibérica d'última generació Dual XN. Al contrari que els camps amb 'backing' de PVC, la gespa nova compta amb un 'backing' fet de tela que facilitarà el drenatge en cas de pluja i al que s'han unit individualment els filaments que componen la gespa artificial.

    Així mateix, els filaments de la gespa estan disposats en diferents direccions, la qual cosa simula millor la textura de la gespa natural. D'altra banda, els filaments no estarà cosit de la mateixa manera que abans, sinó que estan soldats elèctricament a la tela, per la qual cosa la gespa és més resistent.

    Alguns equips estan començant a jugar ja en la nova instal·lació com a prova, encara que estan acabant les tanques i la reposició de xarxes protectores, entre altres detalls. S'estima que el camp estarà totalment acabat abans de dues setmanes i s'inaugurarà oficialment coincidint amb un partit de la Divisió d'Honor de l'Alboraya UD.

    Pujar