29 d’octubre de 2020 29/10/20

Alboraia promociona l'orxata al saló internacional de turisme B-Travel 2017

Alboraia promociona l'orxata al saló internacional de turisme B-Travel 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia promociona l'orxata al saló internacional de turisme B-Travel 2017 - (foto 2)

  Alboraia ha acudit recentment al saló internacional de turisme B-Travel 2017 per a fer valdre l'orxata com un dels grans productes de la gastronomia del territori valencià. Ho ha fet davant els més de 27.000 visitants que han acudit a la 25ª edició d'aquest esdeveniment que es duu a terme a Barcelona.

  Aquesta cita suposa una excel·lent oportunitat per a donar-se a conéixer, ja que el 68% de les persones que acudeixen a la fira B-Travel solen decidir la seua destinació de les pròximes vacances durant la celebració d'aquesta. Per aquest motiu, Alboraia ha volgut posicionar-se una vegada més com una excel·lent elecció.

  El municipi va obsequiar als visitants amb el seu producte estrella, l'orxata i els fartons, que van provocar autèntiques cues entre els assistents per a delectar-se amb el refrescant obsequi. Aquesta iniciativa va ser possible gràcies a la col·laboració de Denominació d'Origen Xufa de València i Fartons Polo.

  Durant la fira, Alboraia va tenir l'oportunitat d'oferir un got d'orxata al conseller d'empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget i Cantons, i el director d'Estratègia Territorial Turística de la Agència Valenciana de Turisme, Josep Gisbert.

  Pujar