26 de novembre de 2020 26/11/20

Alboraia posa a punt les seues platges

Alboraia posa a punt les seues platges - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia posa a punt les seues platges - (foto 2)

  Des del Consistori i les seues diferents regidories, s'ha realitzat un esforç per a donar solució als desperfectes causats pels temporals d'aquest hivern i així atendre amb rapidesa les reparacions i ultimar detalls en les platges i el nucli urbà d'Alboraia, a més s'ha aprofitat per a renovar jardineria, incorporar nous espais lúdics, substituir material esportiu així com fer importants reparacions en la piscina del Pla de l'Estany de Port Saplaya.

  En la zona de platja de Port Saplaya s'ha reposat l'arena que va desaparéixer durant els temporals d'aquest hivern, també s'han reparat i substituït llavapeus, s'han renovat les bombes d'aigua i els pous i a més s'han avançat les instal·lacions de papereres, passarel·les i quiosquets en ambdues platges; Patacona i Port Saplaya.

  S'han realitzat reparacions de desperfectes en la via pública, sobretot en Port Saplaya, així com accions de jardineria com poda i renovació de vegetació, a més de baldejos, neteja de contenidors soterrats i control de plagues en ambdues zones de platja.

  Com tots els anys se posarà en marxa a l'inici de la temporada de platges, el pla de reforç de neteja viària amb servei ampliat als caps de setmana.

  Pujar