19 de febrer de 2020 19/2/20

Alboraia mostra el seu potencial turístic en l'Oficina de Promoció Provincial de Turisme

Alboraia mostra el seu potencial turístic en l'Oficina de Promoció Provincial de Turisme - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia mostra el seu potencial turístic en l'Oficina de Promoció Provincial de Turisme - (foto 2)

  El municipi de l'Horta Nord dóna a conéixer la seua oferta gastronòmica i turística a València, en l'oficina de promoció de la Diputació de València situada en el carrer Poeta Querol amb el carrer de les Barques.

  L'acte inaugural de l'oficina ha tingut lloc aquest matí en un ambient festiu on la música del tabal i la dolçaina han acompanyat una degustació d'orxata i fartons Polo.

  A la inauguració ha assistit l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, la regidora de Turisme, Raquel Casares i membres de la corporació municipal.

  Alboraia estarà present en l'Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València des del dimecres 23 de maig, fins dissabte que ve 26. L'horari d'obertura al públic és de dimecres a divendres de 10 a 19 hores, i dissabtes de 10 a 14 hores.

  Promocionant els municipis de la província

  Aquest és el cinqué any de funcionament de l'Oficina de Promoció on el Patronat Provincial de Turisme ha seguit impulsant la promoció dels municipis i les comarques en la ciutat de València.

  Els municipis i mancomunitats que participen en aquest programa turístic, ho fan durant tot l'any.

  Durant 2017 s'han promocionat un total de 69 localitats i 12 mancomunitats de municipis.

  Moltes localitats han aprofitat aquesta promoció per a presentar en la ciutat de València rutes i itineraris turístics, fires i esdeveniments gastronòmics, festes i tradicions, en un aparador immillorable en el mateix centre de la capital del Túria.

  Pujar