elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia es mostra com a destí vacacional clau en el Saló Internacional de Turisme B-Travel 2023

Alboraia es mostra com a destí vacacional clau en el Saló Internacional de Turisme B-Travel 2023
  • El nou mapa turístic i el distintiu de Municipi Turístic de Rellevància, entre les novetats

L'Ajuntament d'Alboraia ha assistit al Saló Internacional de Turisme B-Travel, celebrat a Barcelona, per a promocionar el municipi com un destí vacacional i turístic clau de l'any. El treball de 'Alboraia Turisme' és de vital importància en aquesta trobada, ja que el 65% de les més de 200.000 persones que visiten la fira decideixen les seues vacances durant l'esdeveniment.

'Alboraia Turisme' ha acudit a l'esdeveniment "de la forma més forta possible", explica Raquel Casares. La regidora de Turisme assenyala alguns dels importants avanços que s'han realitzat en només un any, seguint les directrius del Pla Estratègic de Turisme, i que ha permés al Consistori posicionar-se en el Saló com un espai turístic de vital importància: "Acabem d'inaugurar una nova escultura integrada en la Ruta del Greal i de posar en marxa el Club de Producte 'Alboraia – Artesans de l'Orxata', a més de rebre recentment el distintiu de Municipi Turístic de Rellevància".

I és que, a més d'aquestes novetats, el departament de Turisme d'Alboraia ha portat com a principal incorporacions el nou mapa turístic i les visites teatralitzades amb Via Heraclia, que se suma als atractius com les Rutes per l'Horta, l'orxata o la Setmana Santa declarada Festa d'Interés Turístic Provincial, ja habituals en les fires del sector.

Pujar