elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia incorpora assessoria jurídica per a la ciutadania en Serveis Socials

Alboraia incorpora assessoria jurídica per a la ciutadania en Serveis Socials

  L'Ajuntament d'Alboraia ha incorporat a l'equip de Serveis Socials una assessora jurídica que prestarà assessorament tant en l'àmbit intern com extern. La nova Llei Valenciana de Serveis Socials introdueix aquesta figura professional davant la necessitat de reforçar l'atenció a les persones i a l'equip de professionals des de l'àmbit jurídic, a causa de l'àmplia varietat i complexitat de situacions que es produeixen en la intervenció social.

  Amb aquest nou servei d'assessoria jurídica, l'equip de Serveis Socials adquireix un caràcter multidisciplinari necessari per a abordar el treball des d'una perspectiva integral.

  El servei d'assessoria jurídica fa tasques d'informació i assessorament individual a la població d'Alboraia en casos de conflictes familiars, drets sociolaborals, incapacitacions judicials, protecció de menors, habitatge, sol·licitud d'advocat o advocada d'ofici i en general qualsevol tema d'índole jurídic en l'àmbit de Serveis Socials.

  També proporcionarà assessorament tècnic a l'equip de professionals que integren el servei quan sorgisquen dubtes de caràcter legal i relatives a procediments judicials.

  El servei d'assessoria jurídica es prestarà tots els dijous de 9.30 a 13.30 hores en el Centre Municipal d'Alboraia de Benestar Social al carrer Pintor Peris Aragó número 33. És necessari sol·licitar cita prèvia en el telèfon 96 186 93 03.

  Pujar