elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia dona la benvinguda i la formació al personal informador de les Tourist Info de la temporada de bany

Alboraia dona la benvinguda i la formació al personal informador de les Tourist Info de la temporada de bany
  • A partir d'aquest dissabte, les Oficines d'Informació Turística, certificades amb la Q de Qualitat, prestaran servei a les persones visitants del municipi

L'Ajuntament d'Alboraia ha rebut al personal informador que prestarà servei en les oficines Tourist Info de Port Saplaya i La Patacona durant la temporada de bany d'enguany. Durant la trobada, l'equip de la regidoria de Turisme que encapçala Raquel Casares ha donat també la formació sobre la gestió de qualitat de les platges de la localitat.

Totes dues Tourist Info, que compten amb el segell de Q de Qualitat, iniciaran la seua labor a partir d'aquest dissabte, 14 de maig. El farà cada cap de setmana d'aquest mes coincidint amb el dispositiu de platges que el Consistori va posar en marxa des del cap de setmana passat per a oferir un bany segur a veïns, veïnes i turistes fins a obrir de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge a partir del 28 de maig fins a l'11 de setembre.

Enguany, el personal que guiarà a les persones visitants, que es recolzaran en les seues tasques en fullets, informació i codis QR, entre altre material, està format per 9 membres del Taller d'Ocupació de Promoció Turística que realitzaran les seues pràctiques en aquest servei després d'haver estat rebent formació des del desembre passat, una coordinadora i dos informadors que l'Ajuntament ha contractat i es reforçarà amb 7 informadors que s'incorporaran ja més endinsat l'estiu a través de la iniciativa laboral 'Alboraia Te Beca'.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha participat en l'acte donant la benvinguda al personal i destacant la importància de la seua labor en l'entramat turístic de la localitat : "Sou la cara amable d'Alboraia davant el visitant durant l'estiu, un rostre que reflecteix el nostre enfocament seguint les directrius del nostre Pla Estratègic de Turisme i el nostre Pla Director de Turisme Intel·ligent".

Una temporada de bany segura, inclusiva i carregada d'oci i serveis

Des del dissabte, 7 de maig, qualsevol persona d'Alboraia o que visite la localitat pot gaudir del bany a les platges de Port Saplaya i La Patacona, l'excel·lència de la qual porta anys sent certificada pel distintiu Q de Qualitat, gràcies a la posada en marxa del dispositiu que el Consistori activa cada any. En matèria de seguretat ciutadana, la Policia Local ja ha activat les patrulles de platges per a recórrer la riba i el Servei de Socorrisme i Salvament Marítim ja es troba operatiu.

Una vegada òbriguen les Oficines Tourist Info, el següent element a habilitar-se seran els quiosquets, espai d'hostaleria i oci que també ofereix servei d'higiene pública. Ho faran a partir del 20 de maig, junt a l'activació de l'ORA en La Patacona amb la finalitat de garantir el flux de vehicles i facilitar l'accés a la platja a tots i totes. En aquesta línia d'accessibilitat, cal destacar que Alboraia compta amb dues de les platges de la Comunitat Valenciana que ofereix servei de bany adaptat per a persones amb diversitat funcional i zona d'ombra.

Pujar