17 d’octubre de 2019 17/10/19

Alboraia corre la seua 7K Port Saplaya 2018 a favor d'ASPAS Valencia

Alboraia corre la seua 7K Port Saplaya 2018 a favor d'ASPAS Valencia - (foto 1)
MÉS FOTOS
Alboraia corre la seua 7K Port Saplaya 2018 a favor d'ASPAS Valencia - (foto 2)

Mil corredors tornen a estar convocats per a participar en la IV Carrera Popular 7K Port Saplaya el pròxim diumenge, 6 de maig. Aquesta iniciativa esportiva, que ja és una prova consolidada a la Comunitat Valenciana, celebra la seua quarta edició en favor d'ASPAS Valencia, la Asociación de Padres y Amigos del Sordo de la Provincia de Valencia.

La 7K Port Saplaya, que en les seues tres edicions ha recaptat més de 3.000 euros destinats a diverses finalitats solidàries, iniciarà i acabarà el seu recorregut en la Piscina Municial d'Alboraia Pool Beach. La ruta passarà per l'agradable zona costanera i la colorida horta del municipi.

De nou, la jornada d'esport, oci i solidaritat es limita a una participació de mil persones amb la finalitat de garantir la seguretat dels participants. A més, com és costum, poc després els més xicotets podran gaudir de l'esdeveniment amb un recorregut infantil.

Les inscripcions de la 7K Port Saplaya poden realitzar-se en la web carreraspopulares.com amb un preu de 9 euros, que aniran destinats a ASPAS Valencia, la Asociación de Padres y Amigos del Sordo de la Provincia de Valencia. Aquesta agrupació representa i defensa els drets i interessos globals de les persones amb discapacitat auditiva i de les seues famílies i ofereix els seus serveis d'atenció a famílies, inserció laboral, atenció psicològica i formació, entre altres.

L'organització de la IV Carrera Popular 7K Port Saplaya ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la piscina municipal d'Alboraia Pool Beach, Deporbrands i la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la localitat que lidera Manolo Dueñas. Carreras Populares, Radio Transito i Escola de Mar XSA Surf també formen part dels col·laboradors d'aquest projecte.

 

 

ocultar
Alboraia corre la seua 7K Port Saplaya 2018 a favor d'ASPAS Valencia
Pujar