elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia, cinqué municipi de l'Horta Nord que més contractes realitza el mes d'abril

Alboraia, cinqué municipi de l'Horta Nord que més contractes realitza el mes d'abril
  • Descendeix en un 21,53% el nombre de persones desocupades en la localitat respecte a l'any passat

444 nous contractes de treball s'han realitzat a Alboraia el mes d'abril, segons les dades publicades per Labora i recopilats pel consorci Pactem Nord. Es tracta d'un increment respecte al mateix mes de l'any passat (426 llavors) i la confirmació de la tendència positiva que segueix el municipi amb les dades dels últims mesos (461 nous contractes al febrer de 2022 i 418 al gener, per exemple).

Les dades mostren el paper clau d'Alboraia com a generador d'ocupació a nivell comarcal, ja que posicionen el municipi com la cinquena localitat de l'Horta Nord en aquesta matèria. No és la primera vegada que la localitat assumeix aquesta funció, ja que ja el mes de febrer es va col·locar en el quart lloc de la llista.

A més, el nombre de persones desocupades ha experimentat un descens del 21,53% a l'abril, passant de les 1.468 persones registrades sense treball en el mateix mes de l'any passat a les 1.152 actuals. Part de la raó principal d'aquestes dades radiquen en la labor que realitza la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç, Treball i Consum de Sebastián Torres a través de l'Agència de Desenvolupament Local i en col·laboració amb Pactem Nord.

Pujar