24 de novembre de 2020 24/11/20

Alboraia celebra la setmana europea de la mobilitat

Alboraia celebra la setmana europea de la mobilitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia celebra la setmana europea de la mobilitat - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alboraia celebra la setmana europea de la mobilitat amb moltes activitats. El municipi promourà l'ús de la mobilitat neta i conscienciada amb el medi ambient llançant el primer servei de lloguer de bicicletes de l'Horta Nord.

  Els esdeveniments començaran amb la presentació i posada en marxa del servei 'Xufabike' el divendres 15 de setembre en Comte Zanoguera i que continuaran el dissabte 16 amb un passeig de 10,5 quilòmetres amb bici per Alboraia, a les 11 del matí, en el Passeig Aragó.

  Per a finalitzar amb les jornades de mobilitat, el Consistori tancarà el divendres 22 de setembre la mítica Avinguda de l'Orxata des de les 8:00 fins a les 20:00 hores en el 'Dia sense cotxe'. Allí tindran lloc exhibicions elàstiques (11:30 hores), classes de zumba (12:00 hores), i circuits de castells inflables per als més xicotets (17:00 hores).

  A més, Mibisivalencia muntarà una carpa de vehicles elèctrics per a tots els veïns i oferirà la possibilitat de guanyar un abonament anual 'Xufabike' completament gratuït.

  Pujar