30 de setembre de 2020 30/9/20

Alboraia celebra la III edició GIFF Weekend

Alboraia celebra la III edició GIFF Weekend - (foto 1)

    El municipi d'Alboraia celebra per tercer any consecutiu el 'Geocaching International Film Festival' (GIFF), un esdeveniment que es celebra en 584 llocs repartits per tot el món i, al que cada any, veïns d'Alboraia i usuaris de Geocaching acudeixen per a visualitzar una selecció de curts finalistes, sent Alboraia el lloc més rellevant del Mediterrani.

    L'associació de recent creació, AlboGIFF, ha sigut l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment junt amb la regidoria de Joventut en l'Auditori Municipal al que han acudit més de 200 persones. AlboGIFF conta per segon any consecutiu amb una candidatura finalista en la projecció, i enguany ha estrenat una sèrie de tresors amagats en l'horta que formen sobre el mapa la paraula del festival: 'GIFF'.

    Gràcies al suport de l'Ajuntament d'Alboraia es va concedir el premi "Barraca Blanca" al curtmetratge millor valorat, un guardó anual en el qual els assistents locals voten el seu curt preferit. Al ritme de batucada, es van realitzar paral·lelament multitud d'activitats per als més xicotets com un photocall, souvenires, sorteigs i berenar per a tot el públic assitent.

    Pujar