19 de febrer de 2020 19/2/20

Alboraia i la Cambra de Comerç promouen cursos de xarxes socials dirigits al comerç local

    L'Ajuntament d'Alboraia i la Cambra de Comerç han organitzat diversos cursos centrats en xarxes socials amb l'objectiu d'oferir eines als comerços locals per a impulsar els seus negocis i la seua presència en internet.

    El primer curs, que es va celebrar el 12 de març, va comptar amb la presència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i del regidor de Comerç i Desenvolupament Local, Sebastián Torres, qui va manifestar el seu desig que s'organitzen més cursos d'aquesta especialitat amb la Cambra de Comerç, ja que poden ajudar els comerços locals a millorar la seua economia a través de l'ús de les noves tecnologies. A més, també va estar present Mercedes Bosch, secretària de l'Associació de Comerciants, Empresaris i Professionals d'Alboraia (ACEPA).

    Els pròxims cursos que es realitzaran són de 'Tendències de Consum i Noves Habilitats de Negoci', el 5 de juny de 14.00 a 16.00 hores, i 'Innovant per a Vendre Més', el 12 de setembre de 14.00 a 16.00 hores, tots dos impartits en l'Agència de Desenvolupament Local.

    Aquests cursos estan organitzats per la Cambra de Comerç i col·laboren l'Ajuntament d'Alboraia i ACEPA.

    Pujar